Δήμο Αμαρουσίου : Σε εξέλιξη εργασίες προετοιμασίας των σχολικών συγκροτημάτων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Στον Δήμο Αμαρουσίου, σε εξέλιξη είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, για την προετοιμασία των σχολικών κτιρίων, ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Οι εργασίες / συντηρήσεις υποδομών που λαμβάνουν χώρα προκύπτουν σε συνέχεια των αυτοψιών που έχουν διενεργήσει οι Σχολικές Επιτροπές  και σε συνδυασμό με τα έγγραφα αιτήματα των Δνσεων των Σχολείων. Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, πραγματοποιούνται και προμήθειες αναλωσίμων υλικών.

«Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο κατά την οποία τα οικονομικά των Σχολικών Επιτροπών και γενικότερα των Δήμων όλης της χώρας δέχονται την οικονομική πίεση της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούμε για το καλύτερο. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια της σχολικής κοινότητας κατά τη διάρκεια τέλεσης του εκπαιδευτικού έργου. Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστο για τη Μαρουσιώτικη κοινωνία», δήλωσε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου.

3.9.2022