Δήμο Δράμας : Παράταση υποβολής αιτήσεων για μείωση δημοτικών τελών

Έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου, παρατείνεται στον Δήμο Δράμας, η υποβολή αιτήσεων για μείωση δημοτικών τελών σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Σοφία Τσακιρίδου, η παράταση αυτή θεωρείται επιβεβλημένη, εξ’ αιτίας της αυξημένης ζήτησης από ευάλωτα νοικοκυριά του δήμου, που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν την αίτηση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε κατηγορία.

Δικαιούχοι σε ποσοστό μείωσης 50% του ενοποιημένου τέλους καθαριότητας – φωτισμού μέσω των τιμολογίων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας είναι: οι άποροι, τα ΑμεΑ ή οικογένειες ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, γραφείο 127, καθημερινά από 8.30 π.μ έως 1.30 μ.μ (τηλέφωνο επικοινωνίας 2521351127).

25.2.2024