ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Τρίτη 26/12

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στο Αιγαίο. Τη νύχτα και νωρίς η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός αναμένεται στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 15-16, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 0 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 17-19, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου.

Νότιοι άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16-17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με χαμηλές θερμοκρασίες και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

meteo.gr