Ταξιδέψαμε μαζί τους, στον Καλό, Παλιό, Ελληνικό Κινηματογράφο! Γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

 

 

 

Με τραγούδια, χαρά, και αξέχαστες "ατάκες", γέμισε  το Κλειστό του Ζηρινείου Σταδίου, την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.
Πάνω από 350 παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς του «Καλοκαιρινού Παιδότοπου» του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς, μας χάρισαν το δικό τους... δροσερό, Θερινό Σινεμά.

Διάλογοι γνώριμοι από  τις ταινίες του ελληνικού σινεμά, αποτέλεσαν τα σκετς που παρουσίασαν οι μικροί μαθητές μαζί με μουσική, χορό και προβολή αποσπασμάτων από ελληνικές ταινίες.

00a17a80.jpg

 

 

«Ο ελληνικός κινηματογράφος είναι λατρεία μεγάλη. Όσες φορές και να παρακολουθήσουμε τις ταινίες γελάμε με τον ίδιο τρόπο και επαναλαμβάνουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές τα λόγια. Για αυτό τον λόγο αλλά και για να γνωρίσουν τα παιδιά μας τους ηθοποιούς, τις ταινίες και τα πανέμορφα τραγούδια, αποφασίστηκε η φετινή γιορτή του καλοκαιρινού παιδότοπου να γίνει ενιαία και να έχει θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο» τόνισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή και εξέφρασε από την πλευρά της, την χαρά της «…όπου σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς γενική πρόβα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και υλοποίησαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς μια όμορφη γιορτή». 

 

00a17a81.jpg

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίηση της καλοκαιρινής γιορτής και τους ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι.

Το ζεστό χειροκρότημα των γονέων και των συγγενών  καθώς και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου των Παιδικών Σταθμών Γιάννη Παντελεάκη επιβράβευσε τις προσπάθειες των παιδιών.

Βάντα Βλασταρά

 

17/7/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online