Έξι νέοι βυθιζόμενοι κάδοι στο Δήμο Ιωαννιτών

lifespeed.gr


Δήμος Ιωαννιτών

 

 

 

 

 

Μετά την προμήθεια των έξι καινούργιων βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων συνολικού προϋπολογισμού 446.400 ευρώ, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους ήδη 9 που λειτουργούν σήμερα στα Γιάννενα, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υπέγραψε  την σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου της εγκατάστασης των κάδων αυτών.

Οι εργασίες ξεκινούν από αύριο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα απαιτηθεί περίπου μία εβδομάδα για να εγκατασταθούν όλοι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων είχε αποφασίσει η τοποθέτηση των συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων, να γίνει σε περιοχές μεγάλου φόρτου απορριμμάτων – όπως οι περιοχές πέριξ των πεζοδρόμων- καθώς και τουριστικά σημεία του Δήμου.

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των έξι νέων υπογειοποιημένων κάδων ο Δήμος Ιωαννιτών θα έχει πλέον ένα δίκτυο με συνολικά 15 τέτοιους κάδους, στοχευμένα τοποθετημένοι κάποιοι απ’ αυτούς σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπου υπάρχουν και αρκετά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

20/8/2019

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online