Με λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Φανουρίου στην Νέα Ερυθραία

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, υπογείως του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου Νέας Ερυθραίας.


Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο προέστη ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Νικάνωρας Καραγιάννης, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Αμαρουσίου Κηφισίας και Ωρωπού Κύριλλο.


Ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου, με την συμμετοχή του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γεωργίου Θωμάκου, Δημοτικών Συμβούλων, ιερέων και πλήθος πιστών που κατέκλυσαν το ιερό παρεκκλήσιο για να λάβουν την ευλογία του Αγίου. Στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πήρε μέρος άγημα του Στρατού Ξηράς που καθώς και η Φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Κηφισιάς.


Κατά την λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας τελέστηκε δέηση υπέρ των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής, στο Μνημείο Μικρασιατών Ν. Ερυθραίας. Τις απογευματινές ώρες στο προαύλιο χώρο του Ναού, οι ιερείς ευλόγησαν τις παραδοσιακές φανουρόπιτες.

 

27/8/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online