Σύσκεψη του Δημάρχου Διονύσου με τους Προέδρους των 7 Κοινοτήτων του Δήμου, εν’όψει του Αγιασμού στα Σχολεία

lifespeed.gr


Δ.Διονύσου

 

 

Την Τρίτη 3/9 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Διονύσου, μεταξύ του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και των Προέδρων των 7 Κοινοτήτων, με θέμα την έγκαιρη πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων εργασιών, εν’όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας και συναντίληψης, εκτός από το Δήμαρχο συμμετείχαν οι Πρόεδροι: Αγίου Στεφάνου (Δημήτρης  Μπαμπανίκας), Άνοιξης (Χαράλαμπος Πιπέρης), Διονύσου (Αναστάσιος Μπάσης), Δροσιάς (Χρήστος Ποτίδης), Κρυονερίου (Ηρακλής Χιώτης), Ροδόπολης (Βασίλης Κλεφτάκης) και Σταμάτας (Γιώργος Κόκκαλης). Ήταν επίσης παρόντες η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Γιούλα Λακαφώση και ο αντιδήμαρχος Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού & Υποδομών Γιάννης Φωτάκης.

Ο Δήμαρχος Διονύσου ζήτησε από τους Προέδρους των 7 Κοινοτήτων καθώς και τους 2  αντιδημάρχους, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες και εργασίες (όπως καθαρισμoί, βαφές, πεζοδρόμια, πράσινο, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κλπ) προκειμένου να ξεκινήσει χωρίς σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα η νέα σχολική χρονιά.

     5/92019

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online