Με την υφυπουργό παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο αντιδήμαρχος παιδείας Νίκος Καρυστινός

Βάντα Βλασταρά

Δήμος Διονύσου

 

 

 

Συνάντηση με την υφυπουργό παιδείας Σοφία Ζαχαράκη είχε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής Νίκος Καρυστινός. Ο κ. Καρυστινός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την υφυπουργό, εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη, για το όραμα της δημοτικής αρχής αναφορικά με την παιδεία, καθώς και τρέχοντα ζητήματα, όπως μεταξύ άλλων το κτιριακό, τις υποδομές και τα κενά στα σχολεία του Δήμου Διονύσου.   

Ο αντιδήμαρχος μετά τη συνάντηση δήλωσε σχετικά «Τα ζητήματα Παιδείας θα είναι πάντα πολλά και διαχρονικά. Και είναι λογικό. Ο χώρος της Παιδείας είναι δυναμικός. Πρέπει πάντα να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Σχημάτισα την άποψη ότι η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη γνωρίζει καλά τα ζητήματα αυτά. Και εργάζεται συστηματικά για την επίλυσή τους».

Και συνέχισε: «Έθεσα στην κα Υφυπουργό τα τρέχοντα, αλλά και τα οραματικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Διονύσου. Μιλήσαμε για το Κτιριακό θέμα και για τις εκπαιδευτικές υποδομές που μπορούμε να αναπτύξουμε. Κυρίως, όμως, εξέθεσα την επιτακτική ανάγκη για την κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών που υπάρχουν στον Δήμο μας. Το Υπουργείο Παιδείας γνωρίζει το πρόβλημα. Επικαιροποιεί αυτή τη στιγμή τη λίστα κενών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και δρομολογείται άμεσα η δεύτερη φάση πρόσληψης αναπληρωτών».

Οκ. Καρυστινός ευχαρίστησε την κα Ζαχαράκη για τη συνάντηση και της μετέφερε πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη να επισκεφτεί το Δήμο Διονύσου. Η υφυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση και δεσμεύτηκε ότι θα το πράξει με την πρώτη ευκαιρία.

   Βάντα Βλασταρά

 

 

17/9/2019

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 09:35

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online