Η Αλόννησος στην Σκανδιναβία Κύριο

Κική Αναγνώστου

Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε στην τουριστική έκθεση Mediterranean Panorama

Δυναμικό παρόν στην αγορά της Σκανδιναβίας έδωσε για μια ακόμη χρονιά η Αλόννησος με την συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση Mediterranean Panorama 2017. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Στοκχόλμης, το Stockholmsmässan.

Η έκθεση Mediterranean Panorama 2017 αποτελεί μετεξέλιξη της έκθεσης Grekland Panorama, η οποία αφορούσε αποκλειστικά την Ελλάδα και την Κύπρο, με την συμμετοχή φέτος και άλλων μεσογειακών χωρών, αλλά με κεντρικό πυλώνα την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και θεωρείται από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Σκανδιναβία με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, καθώς είναι έκθεση κοινού, αλλά υποστηρίζεται ενεργά από τους μεγαλύτερους tour operators και ταξιδιωτικούς παράγοντες της σκανδιναβικής αγοράς.

Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε με δικό του περίπτερο, το οποίο κοσμούσαν εντυπωσιακά banners με μαγευτικά τοπία του νησιού. Οι πολυάριθμοι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν της Αλοννήσου καθώς και τις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να πάρουν μια χαρακτηριστική γεύση από την γαστρονομία του νησιού δοκιμάζοντας τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά Αλοννήσου. 

Σημαντικότατη στιγμή για την Αλόννησο αποτέλεσε η απονομή τιμητικής διάκρισης από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo Travel Group σε ειδική τελετή στα πλαίσια της έκθεσης. Ο εν λόγω οργανισμός, ένας από τους πλέον έγκριτους ταξιδιωτικούς παράγοντες στην Σκανδιναβία, ο οποίος στηρίζει τις πρωτοβουλίες για την αειφορία και την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, επιβράβευσε τον Δήμο Αλοννήσου για την πρωτοβουλία της κατάργησης της πλαστικής σακούλας στο νησί, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τα επίσημα βραβεία του οργανισμού, η απονομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 19:42

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online