Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περισσότερα από 2 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας

lifespeed.gr


Δήμος Άρτας

 

 

 

 

 

 

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, απέτρεψαν τη διάθεση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε ουσιοεξαρτημένα άτομα, συλλαμβάνοντας τρία άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν  χθες 21-02-2020 το μεσημέρι στην πόλη και σε χωριό της Άρτας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, αποθήκευση,  εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, εντοπίστηκαν οι 3 αλλοδαποί και ταυτοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, στο οποίο αποθήκευαν – απέκρυπταν ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Μετά από έρευνα στο ανωτέρω αγροτεμάχιο, βρέθηκαν κρυμμένες, σε δύο διαφορετικά σημεία και εντός παλαιών τσιμεντένιων αγωγών νερού, 9 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2 κιλών και  40 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 οχήματα,
  • χρηματικό ποσό 700 ευρώ
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

22.2.2020

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr