Σεμινάριο «Επιχείρηση Διάσωση Μεσογειακής Φώκιας»... Γράφει η Βάντα Βλασταρά

Βάντα Βλασταρά

Δήμος Άνδρου

 

 

 

 

 

 

 

«Επιχείρηση Διάσωσης Μεσογειακής Φώκιας» είναι ο τίτλος σεμιναρίου, που θα διοργανώνει στην Άνδρο, η MOm – Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής φώκιας,στο πλαίσιο του έργου LIFE Andros Park.

Ο στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των άμεσα εμπλεκόμενων αλλά και των πολιτών σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν, σε περίπτωση που συναντήσουν μια φώκια που χρειάζεται βοήθεια.

Η ομάδα διάσωσης της MOm θα πραγματοποιήσει παρουσίαση και πρακτική εξάσκηση στους ενδιαφερόμενους πάνω στις τεχνικές διάσωσης θαλασσίων θηλαστικών και ιδιαίτερα της Μεσογειακής φώκιας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/3/2020, ώρα 11.00, στη Χώρα Άνδρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Άνδρου. Το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία στο Παραπόρτι.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής, ενώ θα παραδοθεί κιτ Διάσωσης /Νεκροψιών με τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματισμένα ζώα ή τη λήψη δειγμάτων από νεκρά άτομα.

 

Bάντα Βλασταρά 

 

1.3.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 06:51

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online