Η ιταλική σημαία στο δημαρχείο ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης

lifespeed.gr


Δήμος Σαρωνικού

 

 

 

 

Η ιταλική σημαία αναρτήθηκε στο δημαρχείο Σαρωνικού, σε ένδειξη συμπαράστασης στον σκληρά δοκιμαζόμενο από την πανδημία του κορονοϊού «αδελφό» ιταλικό λαό.

 

Ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου δήλωσε σχετικά: «Σε ένδειξη συμπαράστασης για τις μεγάλες απώλειες ανθρώπινων ζωών, αλλά και εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον ιταλικό λαό, σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά την πιο επικίνδυνη μάχη για την ίδια τη ζωή, το ελάχιστο που κάνουμε είναι η κίνηση αυτή. Η αλληλεγγύη είναι το δικό μας “όπλο” στις δύσκολες στιγμές. Στον Δήμο μας την εκφράζουμε με τον πιο έμπρακτο τρόπο, για τους μακρινούς μας φίλους με αυτήν τη συμβολική κίνηση».

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Σαρωνικού εδώ και πολλά χρόνια έχει συνεργασία και δεσμούς με ιταλικούς δήμους και την ιταλική πρεσβεία, στο πλαίσιο αδερφοποιήσεων πόλεων, αλλά και κοινών σημαντικών αναφορών, όπως οι εκδηλώσεις μνήμης για το ναυάγιο ORIA, που έχουν τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, αλλά και τον τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

 

9.4.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 22:22

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online