Ξεκινά το έργο επισκευής της Αγίου Αλεξάνδρου...Γράφει η Βάντα Βλασταρά

Βάντα Βλασταρά

Δήμος Παλαιού Φαλήρου

 

 

 

 

 

Την επισκευή του δρόμου της Αγίου Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο, ξεκινά ο Δήμος,  με γρήγορους ρυθμούς, όπως ανακοίνωσε και εκμεταλλευόμενος τον περιορισμό της κυκλοφορίας και τους κλειστούς επαγγελματικούς χώρους.

Το έργο θα ξεκινήσει την Τρίτη του Πάσχα και θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε δύο στάδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο στάδιο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων στο τμήμα, από την Λεωφ. Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Το δεύτερο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων που ξεκινά, από την οδό Ναϊάδων έως την οδό Ζησιμοπούλου.

Για τις ανάγκες των εργασιών, από την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020 και για διάστημα περίπου 20 ημερών, θα κλείσει ο δρόμος της Αγίου Αλεξάνδρου από την Λεωφ.Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Οι κάθετοι δρόμοι όπως οι οδοί : Αλκυόνης, Τρίτωνος, Θέτιδος, Αφροδίτης και Ναϊάδων, θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Η διέλευση της λεωφορειακής γραμμής 126 του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιείται κανονικά, καθώς το τμήμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό.

Θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση των προδιαγραφών του έργου και διευκόλυνση της τροφοδοσίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά.

 

Βάντα Βλασταρά

 

18.4.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 08:18

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online