Μαθήματα χρήσης τεχνολογιών αφής για άτομα άνω των 50 ετών

lifespeed.gr


Δήμος Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υποστηρίζει η COSMOTE και υλοποιεί ο φορέας «50και Ελλάς».

 

Πρόκειται για το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο». Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας. Με τη χρήση tablet, θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τεχνολογίες αφής (android), internet, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, skype), φωτογραφική μηχανή, σημειώσεις, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις και άλλες εφαρμογές που θα διευκολύνουν και θα κάνουν πιο συναρπαστική την καθημερινότητά τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2012, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και εξυπηρετεί ήδη τέσσερις Δήμους της νότιας Αττικής. Τα μαθήματα γίνονται στον Άγιο Δημήτριο, γειτονική περιοχή του Αλίμου. Η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης απαιτεί παρακολούθηση 20 ωρών, ενώ το κάθε μάθημα είναι δίωρο (10 δίωρα).

 

Πρωινά τμήματα: 10:30 – 12:30 ή 12:30 – 14:30

Απογευματινά τμήματα: 16:00 – 18:00 ή 18:00 – 20:00.

 

Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ολοκληρώνονται σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες, ή Τρίτη και Πέμπτη και ολοκληρώνονται σε πέντε εβδομάδες. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι συμπολίτες μας δεν προλάβουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα έως τον Ιούνιο (διάστημα θερινών διακοπών), θα μπορούν να συμμετάσχουν από τον Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά το Δήμο Αλίμου, το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες και κατοίκους της πόλης άνω των 50 ετών. Απαιτείται ο αριθμός δημοτολογίου ή απόδειξη από ΔΕΚΟ για τους κατοίκους. Σε συνεννόηση με τον φορέα θα λειτουργήσουν τμήματα μόνο με Αλιμιώτες, με προοπτική να επιτευχθεί η μεταφορά τους με το πούλμαν του Δήμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις για εγγραφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Παιδείας στο τηλ. 210 9802799, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 14:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αυτόματο Σύστημα Εκμίσθωσης Κοινόχρηστων Ποδηλάτων »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online