Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετέχει στην εκστρατεία ‘‘Let’s do it Greece 2017’’ Κύριο

lifespeed.gr


Δήμος Αλοννήσου

Ο Δήμος Αλοννήσου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της πανελλήνιας περιβαλλοντικής εκστρατείας ‘‘Lets do it Greece’’, συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση καθαρισμού της χώρας.

Με κεντρικό σύνθημα ‘‘Γίνε η αλλαγή που περιμένεις’’ η εθελοντική δράση‘‘Lets do it Greece 2017’’ διοργανώνεται φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά και πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο την Κυριακή 2 Απριλίου. Χιλιάδες εθελοντές από όλη τη χώρα συντονίζονται και πάλι στους ρυθμούς του Lets do it Greece με στόχο μια πιο καθαρή και όμορφη Ελλάδα, περνώντας το μήνυμα της διάδοσης της εθελοντικής προφοράς αλλά και της αγάπης για το φυσικό περιβάλλον.

Υπεύθυνη της διοργάνωσης της συγκεκριμένης δράσης για τον Δήμο Αλοννήσου είναι φέτος η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κική Αναγνώστου, με τη συνδρομή του νέου αλλά και του πρώην Αντιδημάρχου καθαριότητας, Μιχάλη και Κωνσταντίνου Καλογιάννη.

Η υπεύθυνη της διοργάνωσης καλεί όλους τους δημότες, φορείς και συλλόγους να συμμετάσχουν ενεργά στην εθελοντική δράση για τον καθαρισμό των ακτών του νησιού, δίνοντας το παρόν την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10.30 π.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου Αλοννήσου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 19:51

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online