«Δικτυωμένη Πόλη» η Έδεσσα!

lifespeed.gr


Δήμος Έδεσσας

 

 

 

 

Ο Δήμος Έδεσσας καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση “Δικτυωμένη πόλη”.

Πρόκειται για μία σειρά διαδικτυακών συναντήσεων “κοινωνικού προβληματισμού και ανοικτών οριζόντων” με τη μορφή ενός ανοικτού διαδικτυακού κόμβου άτυπης μάθησης. Κάθε φορά ένας-μία εισηγητής-τρια θα παρουσιάζει ένα θέμα κοινωνικού, επιστημονικού, πολιτιστικού κ.λ.π. ενδιαφέροντος στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν. Συντονίστρια της δράσης είναι η Κατερίνα Αθανασίου.

Όπως τονίζει ο Δήμος, μετά την πρώτη συνάντηση και τη συνεχή ανατροφοδότηση θα ανοίξει κατάλογος για την υποβολή προτάσεων από εισηγητές-τριες που επιθυμούν δωρεάν να μοιραστούν γνώση και εμπειρία από το πεδίο που δραστηριοποιούνται με στόχο να υπάρξει η δυνατότητα να παρέχονται καθημερινά ποιοτικές εισηγήσεις για όλα τα ενδιαφέροντα των δημοτών.

Το πρόγραμμα των πρώτων συναντήσεων, που αποτελούν και μία δράση κοινωνικής υποστήριξης και διατήρησης της κοινωνικής συνοχής του Δήμου μας στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού και της συνειδητής επιλογής “μένουμε σπίτι”, είναι το εξής:

Σάββατο 9 Μαΐου 2020, ώρα 19.00-21.00: Η ένταξη της Θετικής Ψυχολογίας στη ζωή μας – Δρ. Χρήστος Μπιμπίτσος

Σάββατο 16 Μαΐου 2020, ώρα 19.00-21.00: Ψυχική υγεία εφήβων με και χωρίς μαθησιακές δυσκολίες στο σχολικό περιβάλλον – Φίλιππος Παπάζης

Σάββατο 23 Μαΐου 2020, ώρα 19.00-21.00: Η συναισθηματική νοημοσύνη, ως ατομικός προστατευτικός παράγοντας ανθεκτικότητας και ανάπτυξης – Εύη Ροδά

Σε κάθε διαδικτυακή συνάντηση θα γίνονται δεκτοί έως 25 συμμετέχοντες, έτσι ώστε να υπάρχει διάδραση και διάλογος με τον εισηγητή.

 

8.5.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online