Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στο Αιγάλεω....

Βάντα Βλασταρά

Δήμος Αιγάλεω

 

 

 

 

 

Μέριμνα για την αισθητική και την υγιεινή της πόλης λαμβάνει η δημοτική αρχή του Αιγάλεω με την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τον δημόσιο χώρο. Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα καταλαμβάνουν ζωτικές θέσεις στάθμευσης στην πόλη, ενώ αν παραμείνουν για καιρό μπορεί να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης. Η ορθή πρακτική για όποιον δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του είναι να το παραδώσει στα ειδικά διαθέσιμα κέντρα .

Η διαδικασία κινείται έπειτα από σχετικές αναφορές πολιτών προς τον δήμο Αιγάλεω είτε και αυτοβούλως, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας, Χρήστο Αρβανίτη.

Η περισυλλογή ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου και τα οχήματα που αποσύρονται παραδίδονται σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής οχημάτων είτε στην αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπως ορίζεται.

«Πραγματοποιείται μία συστηματική προσπάθεια να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο τη στάθμευση των οχημάτων στην πόλη μας, με την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων οχημάτων στον δημόσιο χώρο,» τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας. «Να εγκαταλείπουμε το όχημα μας δεν είναι σωστό. Βοηθάμε την υγιεινή της πόλης και αναδεικνύεται η ομορφιά της.»

Βάντα Βλασταρά 

 

22.5.2020

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online