Έκταση 115 στρεμμάτων στο Σχιστό παραχωρούνται στο δήμο για χώρο άθλησης

lifespeed.gr


Δήμος Κορυδαλλού

 

 

 

 

Πρόκειται για έκταση 115 στρεμμάτων απαλλοτριωμένη, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στα πρώην λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού που προορίζεται για χώρος άθλησης.

Σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης υπέγραψε την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραχώρηση, παρουσία του δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά.

«Χαίρομαι που επί της θητείας μου, επιτέλους, ολοκληρώνεται αυτό το ζήτημα, το οποίο ανατρέχει περισσότερο από 20 χρόνια πριν και σήμερα κάνουμε το ξεκίνημα, την αρχή της υλοποίησής του για να εξυπηρετηθούν, τόσο η ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας, όσο και η αξιοποίηση μιας μέχρι τώρα ανενεργής επένδυσης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο  δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς επεσήμανε πως η σημερινή ημέρα είναι «μία ιστορική μέρα για την πόλη του Κορυδαλλού. Είναι η μέρα που ο δήμος μας «μεγαλώνει» κατά 115 στρέμματα γης, τα οποία μας παραχωρούνται κατά χρήση, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε – επιτέλους – μετά από 20 χρόνια, παραλείψεων και αστοχιών, να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο της πόλης. Να αποκτήσουμε στην παραμελημένη για χρόνια περιοχή του Σχιστού, έναν μοναδικό χώρο άθλησης που θα είναι ανοικτός στο σύνολό του, ώστε να τον απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Κορυδαλλού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής».

 

15.5.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online