Ανοίγει ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος “Νοσταλγία”

lifespeed.gr


Δήμος Ηρακλείου Αττικής

 

 

 

 

 

«Παιχνίδια ζευγαριών» και «Φύγαμε» για τα παιδιά οι πρώτες ταινίες

Και φέτος τα καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά κλείνονται στη Νοσταλγία. Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανοίγει για ακόμα ένα καλοκαίρι τις πόρτες του και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης για να τους ταξιδέψει με ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Αυτή την χρονιά όμως λίγο διαφορετικά. Εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία, η Νοσταλγία θα λειτουργήσει σύμφωνα με όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα των ειδικών για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού: με αποστάσεις μεταξύ του κοινού, με καθημερινούς καθαρισμούς κ.α.

Κατά τα άλλα, η Νοσταλγία θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχουν μάθει οι φίλοι της δεκαετίες τώρα. Το δημοτικό σινεμά θα μας κρατά συντροφιά κάθε ημέρα, όλο το καλοκαίρι με δύο καινούργιες ταινίες την εβδομάδα και μια παιδική, πρώτης προβολής ή από τον κλασσικό κινηματογράφο, σε δύο παραστάσεις, 21.00 και 23.00 (παιδική ταινία κάθε Παρασκευή στην προβολή των 21.00).

Εκκίνηση την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ταινία «Παιχνίδια ζευγαριών» ενώ την Παρασκευή στις 21.00 η ταινία «Φύγαμε» για τους μικρούς μας φίλους.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα της Νοσταλγίας από το site του Δήμου iraklio.gr και από τις ιστοσελίδες για τον κινηματογράφο και την διασκέδαση.

Το Σινέ Νοσταλγία βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για πληροφορίες, στην δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ στο τηλέφωνο 2102773731.

 

10.6.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online