Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο Διονύσου για την μέριμνα και φροντίδα των αδέσποτων ζώων

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

Σε δωρεά σκευασμάτων τα οποία είναι κατάλληλα για τη μέριμνα και φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου Διονύσου (προστασία από εξωπαράσιτα και διάφορες ασθένειες όπως ερλιχίωση κλπ), προχώρησε πρόσφατα η εταιρία «ALTAVET  Δ. ΦΩΚΟΣ- Ι. ΠΑΠΑΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Η δωρεά, την οποία αποδέχθηκε ο Δήμος Διονύσου, πραγματοποιήθηκε χάρη στη μεσολάβηση της άμισθης συμβούλου φιλοζωίας Μαρίας Αντωνοπούλου-Πρίντζου.

Τα σκευάσματα (834 αμπούλες) έχουν διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράµµατος μέριμνας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων, το οποίο υλοποιείται από τοΤµήµα  Αδειοδοτήσεων και Αδεσπότων της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου ∆ιονύσου, με τη συνεργασία φιλοζωικών οργανώσεων και φιλόζωων, ενώ εκτιμάται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο .

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρία  «ALTAVET  Δ. ΦΩΚΟΣ- Ι. ΠΑΠΑΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.». καθώς και στην κα Αντωνοπούλου, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει το Δήμο, εξασφαλίζοντας χρήσιμες χορηγίες για διάφορες υπηρεσίες του.

 

9.7.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online