Σύμβαση για το έργο του ποδηλατόδρομου

lifespeed.gr


Δήμος Πατρέων

 

 

 

 

Τη σύμβαση για το έργο της κατασκευής της  ποδηλατοδιαδρομής από την Κανελλοπούλου έως την Παπαφλέσσα, υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον ανάδοχο.

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Χρήστος Κορδάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τις υπογραφές ο Δήμαρχος σε δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ άλλων είπε:

«Ο σχεδιασμός που είχαμε κάνει για δημιουργία δικτύου ποδηλατόδρομων μέσα στην πόλη, ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. Θα έχουμε σε λίγο έναν ποδηλατόδρομο από την Κανελλοπούλου έως την Παπαφλέσσα ο οποίος θα μεγαλώσει αφού σχεδιάζουμε να συνδεθεί με το τμήμα του ποδηλατόδρομου έως το κάμπινγκ της Αγυιάς και θα τον επεκτείνουμε από την Παπαφλέσσα μέχρι το νέο λιμάνι και μέχρι την οδό Ανθείας.

Υπολογίζοντας και το δίκτυο των ποδηλατόδρομων που προβλέπεται να γίνουν με το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, αλλά και με το διεκδικούμενο γραμμικό πάρκο έως το Ρίον, το οποίο θα περιλαμβάνει διαδρομή για ποδήλατα, στα επόμενα χρόνια η Πάτρα θα είναι μια πόλη με συνδυασμένες ποδηλατοδιαδρομές, προσανατολισμένη στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, άθλησης και απόλαυσης για όλους τους δημότες.

 28.7.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online