1η Συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη συγκρότηση της «Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης»

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 η 1η Συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη συγκρότηση της «Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης», μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Διονύσου και συντονιστή της Επιτροπής Στέφανου Μιχιώτη.

 

Στη συνεδρίαση, εκτός του συντονιστή κ.Μιχιώτη συμμετείχαν: από την πλευρά της Διοικούσας παράταξης ο Αντιδήμαρχος Χωροταξίας & Υποδομών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Γιάννης Φωτάκης, από την πλευρά της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες» η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Μαϊχόσογλου-Ψυχογιού, από την πλευρά της παράταξης «Μαζί για το Διόνυσο» ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κλήμης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη. Στη συνεδρίαση δεν προσήλθαν ο επικεφαλής της παράταξης «Εύπολις, Συνεργασία Δημοτών» Κωστής Κουριδάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος καθημερινότητας και πολιτικής προστασίας και εκπρόσωπος της παράταξης «Η πόλη μας, το σπίτι μας» Χρήστος Πέππας, ενώ το «παρών» για ένα σύντομο χαιρετισμό έδωσε και ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Σημειώνεται ότι η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Διαπαραταξιακής Επιτροπής και της «Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης».

 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναντίληψης και συναίνεσης ενώ συμφωνήθηκε το χρονοδιάγραμμα των προσεχών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσκλησης που πρόκειται να ακολουθήσει προς τοπικούς φορείς και δημότες, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή και την εκπροσώπησή τους στην επιτροπή διαβούλευσης

 

3.8.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online