Η Αλόννησος πρωταγωνιστεί σε ολλανδικό περιοδικό... γράφει η Κική Αναγνώστου

lifespeed.gr


Δήμος Αλοννήσου

Εντυπωσιακή φωτογραφία από τη Χώρα της Αλοννήσου επέλεξαν οι εκδότες του ολλανδικού περιοδικού ‘‘KALA’’ για να κοσμήσουν το εξώφυλλο του, πέρα από το ολοσέλιδο άρθρο για το νησί στις σελίδες του περιοδικού στα πλαίσια του αφιερώματος στις Σποράδες. Πρόκειται για την έντυπη επετειακή έκδοση της ολλανδικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Griekenland.net, η οποία εκδίδεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Η εν λόγω ιστοσελίδα αποτελεί κορυφαίο  website της Ολλανδίας, το οποίο προωθεί αποκλειστικά ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και αριθμεί περισσότερους από 700.000 χρήστες ετησίως.

 

Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του Griekenland.net, Bas Wanrooij,  και ο συνεργάτης του, Martin de Jong, είχαν φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στην Αλόννησο, από όπου έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού ενθουσιάστηκαν τόσο με τη φυσική ομορφιά του νησιού, όσο και με την τοπική κουζίνα αλλά και τη γενικότερη φιλοξενία. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media δέχθηκαν χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, ενώ σύμφωνα με δήλωση του κ. Wanrooij, η φωτογραφία, η οποία επιλέχθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, ήταν αυτή που απέσπασε τα περισσότερα likes στη σελίδα του Griekenland.net στο Facebook.

 

Το περιοδικό ‘‘KALA’’ θα εκδοθεί σε 6000 αντίτυπα και θα διανεμηθεί στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ολλανδίας, την Vakantiebeurs, στην Ουτρέχτη, καθώς και στην Beurs Voor Bijzondere Reizen στην Μπρέντα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2017.

 

Κική Αναγνώστου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online