Νέα δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια ενηλίκων στο δήμο...

lifespeed.gr


Δήμος Νεάπολης-Συκεών

 

 

Κεραμική-αγγειοπλαστική, περιβαλλοντική εκπαίδευση και κατασκευές από ανακυκλωμένα υλικά, ζωγραφική, αγιογραφία, φωτογραφία, κατασκευή παραδοσιακών μουσικών οργάνων αλλά και πρώτες βοήθειες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν εντελώς δωρεάν, άνεργοι ενήλικες, δημότες-κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών (αν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορούν να γίνουν δεκτοί και ετεροδημότες), στον νέο κύκλο εργαστηριακών μαθημάτων που ξεκινούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Πολιτιστική Γειτονιά στη Δ.Ε. Συκεών.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα Τρίτη  έως και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ σε έκτακτες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Πληροφόρησης της Πολιτιστικής Γειτονιάς. Τα δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι τα παρακάτω:

  • Κεραμικής-Αγγειοπλαστικής: Εκμάθηση κεραμικής και αγγειοπλαστικής
  • Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Κατασκευών από ανακυκλωμένα υλικά: Ενημέρωση πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας, ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης και εκμάθηση χρήσης ανακυκλωμένων υλικών σε κατασκευές.
  • Ζωγραφικής: Επαφή με την τέχνη της ζωγραφικής και εκμάθηση με τη χρήση διαφόρων υλικών και μεθόδων.
  • Αγιογραφίας : Επαφή με την τέχνη της αγιογραφίας και εκμάθηση με τη χρήση διαφόρων υλικών και μεθόδων.
  • Φωτογραφίας: Εκμάθηση φωτογραφίας (ψηφιακής).
  • Κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων: Κατασκευή και συντήρηση παραδοσιακών μουσικών οργάνων.
  • Πρώτων Βοηθειών.

Σε όλα τα τμήματα προηγούνται οι άνεργοι, δημότες ή/και κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ενώ αν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορούν να γίνουν δεκτοί και ετεροδημότες.

Πληροφορίες-Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την Τρίτη 8 έως και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής κατάθεσης, μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Πληροφόρησης της Πολιτιστικής Γειτονιάς: Έβρου 49, Συκιές 566 25 τις ώρες 9:00-15:00, τηλ.: 2310.639615,αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού. Για τους ανέργους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αντίγραφο ενεργής κάρτας ανεργίας ή αντίστοιχης βεβαίωσης από τον ΟΑΕΔ.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Να σημειωθεί ότι ο νέος κύκλος εργαστηρίων στην Πολιτιστική Γειτονιά πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης του δήμου Νεάπολης-Συκεών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών για την υλοποίηση του προγράμματος «Ανάπτυξη δράσεων εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης στα εκπαιδευτικά εργαστήρια στην περιοχή πάρκου Ελπίδος επί της οδού Έβρου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών», ο οποίος και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2021.

 

9.9.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online