Επιτυχημένη η Ποδηλατάδα του Δήμου Διονύσου. Άδειασε από αυτοκίνητα για δύο ώρες η Λεωφόρος Δροσιάς-Σταμάτας

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο Δροσιάς-Σταμάτας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020, με την ουσιαστική στήριξη και βοήθεια του «Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου», των αθλητικών συλλόγων της περιοχής, τη συνδρομή των εταιριών ποδηλάτων Kassimatis Cycling (Ηλεκτρικά Ποδήλατα) και Cocomat (Ξύλινα Οικολογικά Ποδήλατα) καθώς και άλλων χορηγών και τοπικών καταστημάτων.

Δεκάδες δημότες και επισκέπτες του Δήμου Διονύσου κάθε ηλικίας, οικογένειες αλλά και παιδιά, διασκέδασαν με την ψυχή τους αγκαλιάζοντας τη δράση, που πραγματοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω του Covid-19.

Η Λεωφόρος Δροσιάς-Σταμάτας, άδειασε για δύο ώρες από αυτοκίνητα, από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.μ. και γέμισε από ποδήλατα κάθε κατηγορίες αλλά και χαρούμενες φωνές

00a21a69.jpg

 

Στη δράση συμμετείχαν εκτός από τους πολίτες, ο Δήμαρχος Διονύσου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Διονύσου και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κλπ.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα μεγάλο μπράβο στους δημότες κάθε ηλικίας που βγήκαν από το σπίτι τους για να περπατήσουν και να κάνουν ποδήλατο μαζί με τα παιδιά τους. Θέλω εκ μέρους του Δήμου Διονύσου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου που βοήθησε στη διοργάνωση της δράσης, τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου που συμμετείχαν και βέβαια όλες τις εταιρίες-χορηγούς αλλά και τα τοπικά καταστήματα που είναι πάντα δίπλα μας.  Υποσχόμαστε να επαναλάβουμε κι άλλες αντίστοιχες δράσεις, προσωρινές αλλά και μόνιμου χαρακτήρα, που προωθούν το μήνυμα της οικολογικής και πράσινης μετακίνησης. Στο Δήμο Διονύσου θα συνεχίσουμε να μετακινούμαστε υπεύθυνα».

 

 

21.9.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online