Συσκευές απολύμανσης αέρα στα νηπιαγωγεία του Δήμου...

lifespeed.gr


Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

 

Μετά την τοποθέτηση των συστημάτων θερμικών πυλών στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης, για τη θερμομέτρηση εισερχομένων και εξερχομένων, αλλά και των διαχωριστικών πλέξιγκλας σε κάθε θρανίο των Δημοτικών σχολείων, ως περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων προστασίας, ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου προχωρά σε ακόμη μια ενισχυτική παρέμβαση στις σχολικές μονάδες, αυτή τη φορά σε όλα τα νηπιαγωγεία.

Συγκεκριμένα, προμηθεύτηκε συσκευές απολύμανσης αέρα εσωτερικού χώρου (UV-C), τις οποίες θα εγκαταστήσει άμεσα. Μάλιστα οι πρώτες μονάδες ήδη τοποθετήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις τριών νηπιαγωγείων και μέσα σε αυτό το διήμερο θα εγκατασταθούν και στα υπόλοιπα.

Ίδιες συσκευές θα τοποθετηθούν και στο Δημαρχείο, αλλά και σε όποια άλλη δημοτική δομή κριθεί αναγκαίο, μετά από τη διαπίστωση κακού ή ελλιπούς αερισμού των υφιστάμενων κλειστών χώρων.

Οι συσκευές απολύμανσης έχουν σχεδιαστεί για την απολύμανση του αέρα χώρων με όγκο 150-180 τ.μ. με συνεχόμενη λειτουργία και για 50-75 τ.μ. με διακεκομμένη λειτουργία. Προορίζονται για κλειστές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρουσία και απουσία ατόμων για την προετοιμασία, αλλά και τη χρήση των χώρων αυτών. Η απολύμανση επιτυγχάνεται με τη μέθοδο της αναγκαστικής κυκλοφορίας του αέρα εσωτερικά της συσκευής, σε συνδυασμό με τη χρήση δύο μικροβιοκτόνων λαμπτήρων χαμηλής πίεσης (30W).

 

3.10.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online