Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπών καθώς και των δύο διακινητών τους στην Κεφαλλονιά

lifespeed.gr


Δήμος Αργοστολίου

 

 

 

 

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη τριάντα ενός αλλοδαπών καθώς και στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών διακινητών τους οι οποίοι επέβαιναν σε Ε/Γ-Α/Ψ σκάφος, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες της 11.10.2020, στελέχη της Λιμενικής αρχής Κεφαλληνίας κατόπιν εντοπισμού ύπoπτου σκάφους από πλήρωμα ΠΛΣ Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
Συγκεκριμένα, κατόπιν πληροφοριών Κ.Λ. Ελευσίνας, έλαβε χώρα ευρείας κλίμακας επιχείρηση από ξηράς και θάλασσας, υπό το συντονισμό αρμόδιας Υπηρεσίας Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΑΠΘΑΣ, για τον εντοπισμό ύποπτου σκάφους. Το εν λόγω σκάφος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ΝΔ ν. Κεφαλληνίας, με επιβαίνοντες  αλλοδαπούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.
 
Οι αλλοδαποί  επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Αγίας Πελαγίας Κεφαλληνίας. Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω Ε/Γ-Α/Ψ σκάφος. Διερευνάται η συμμετοχή και άλλων εμπλεκομένων μελών, καθώς διαφαίνεται ότι δρούσαν στο πλαίσιο ενός ευρύτερου οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών με σκοπό το παράνομο κέρδος, θέτοντας τη ζωή των μεταφερόμενων σε κίνδυνο.
 
 
13.10.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online