Σε λειτουργία οι πλατφόρμες ebill και e-services της ΔΕΥΑ Κοζάνης

lifespeed.gr


Δήμος Κοζάνης

 

 

 

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κοζάνης, παρέχει επιπλέον δυνατότητες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στο κομμάτι της έκδοσης, της εξατομικευμένης πληροφόρησης, αλλά και της εξόφλησης των λογαριασμών Ύδρευσης, Τηλεθέρμανσης και των τυχών Δόσεων Διακανονισμών προηγούμενων οφειλών.

Από τον  Μάιο του τρέχοντος έτους έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα του i-bill, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους με την χρήση της χρεωστικής – πιστωτικής και προπληρωμένης κάρτας τους, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε προμήθειας.

Πλέον προστίθεται η πλατφόρμα του e-services, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μετά την εγγραφή τους σε αυτήν θα έχουν τις εξής δυνατότητες και παροχές:

• Λήψη των νέων λογαριασμών Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης με e-mail και sms.

• Ατομική πληροφόρηση συγκεντρωτικού υπόλοιπου από λογαριασμούς Ύδρευσης, Τηλεθέρμανσης και συγκεντρωτικού υπόλοιπου δόσεων τυχόν διακανονισμού, καθώς και πληροφόρηση υπολοίπου των ληξιπρόθεσμων δόσεων.

• Ατομική πληροφόρηση όλων των λογαριασμών Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης που έχουν εκδοθεί (Ημερομηνίες έκδοσης, λήξης, εξόφλησης, ποσότητες χρέωσης, Αξίες χρέωσης, Υπόλοιπα), με δυνατότητα άμεσης εξόφλησης μέσω του ebill είτε συγκεντρωτικά είτε ανά λογαριασμό. Επίσης δίνεται η δυνατότητα έκδοσης αντιγράφων των λογαριασμών αυτών από την περίοδο 2018/2 & μετά.

• Ατομική πληροφόρηση για τις υπόλοιπες δόσεις τυχόν διακανονισμού προηγούμενων οφειλών (Ημερομηνίες διακανονισμού, πληρωμής, αριθμού δόσης, ποσό δόσης) με δυνατότητα άμεσης εξόφλησης μέσω του ebill.

• Ατομική πληροφόρηση για όλες τις πληρωμές που έχουν γίνει (Ημερομηνία πληρωμής, Είδος λογαριασμού, τρόπος πληρωμής και ποσό πληρωμής).

• Στατιστικά ατομικών χρεώσεων στην ύδρευση και στην τηλεθέρμανση.

• Δυνατότητα κατάθεσης αίτησης προς την Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης.

 

15.11.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online