Μέσω διαδικτύου συνεχίζονται τα μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο Ζωγράφου

lifespeed.gr


Δήμος Ζωγράφου

 

 

 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα.

Οι μαθητές της Α’,Β’ & Γ’ Λυκείου καθώς επίσης και των Αγγλικών επιπέδου Α1 – Α2 του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μας, δεν έχασαν μαθήματα. Κάποια τεχνικά προβλήματα ξεπεράστηκαν γρήγορα και άμεσα.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Ζωγράφου οι υπηρεσίες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του είναι ποιοτικές και αναβαθμισμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών. Ορισμένες πρακτικές ασύγχρονης εκπαίδευσης αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικές και θα διατηρηθούν και μετά την πανδημία, όπως παράδοση & διόρθωση εργασιών, extra υλικό ασκήσεων κ.τ.λ.
Επισημαίνεται επίσης εμφατικά ότι, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την εθελοντική και αφιλοκερδή προσφορά των πολύ αξιόλογων καθηγητών μας, οι οποίοι αθόρυβα και αποτελεσματικά προσφέρουν τεράστιο έργο. Η αγάπη, το μεράκι και η ανιδιοτελής διάθεσή τους για προσφορά είναι η ψυχή του φροντιστηρίου.

 

Βλασταρά Βάντα

 

22.11.2020

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online