Στο LEADER το έργο ανάπλασης της περιοχής “Μοναστήρι”

lifespeed.gr


Δήμος Γρεβενών.

 

 

 

Στην υλοποίηση ενός ακόμη αναπτυξιακού έργου που θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, προχωρά ο Δήμος Γρεβενών.

Το έργο αφορά στη “Δημιουργία Υποδομών στη θέση «Μοναστήρι» του Τ.Δ. Νησίου για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ, για την ασφάλεια των επισκεπτών, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του χώρου δασικής αναψυχής ως σημείου ενδιαφέροντος”, το οποίο εντάχθηκε στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (2014-2020). Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 170.000 ευρώ.

 Ειδικότερα θα αναπλαστεί ο χώρος δασικής  αναψυχής που βρίσκεται λίγο έξω από την Κοινότητα Νησί του Δήμου Γρεβενών και δίπλα στον μεγαλύτερο σε μήκος ποταμό της χώρας, τον Αλιάκμονα.

Στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία με τις τεράστιες λεύκες, τα αιωνόβια πλατάνια και τα επιβλητικά βράχια, ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει κάθε καλοκαίρι από το 2002 τις φημισμένες αθλητικές και πολιτιστικές του εκδηλώσεις.

 

29.11.2020

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online