Νέα μήνυση για βανδαλισμούς δέντρων κατέθεσε ο Δήμος Γαλατσίου

lifespeed.gr


Δήμος Γαλατσίου

 

 

 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα ο Δήμος Γαλατσίου, μέσω του αντιδημάρχου Γιώργου Αμοργιανού, καθώς συνεχίζεται από αγνώστους η παράνομη κοπή  δέντρων (νεραντζιές) με τσεκούρι ή αλυσοπρίονο στην κεντρική λεωφόρο και στην κάθετη οδό Νάξου.

Πρόκειται για τη δεύτερη μήνυση που κατατίθεται, καθώς είχε προηγηθεί μήνυση πριν από μία εβδομάδα από τον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο για παράνομη κοπή δέντρων επί της οδού Καραϊσκάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της Υπηρεσίας Πρασίνου, μέχρι σήμερα δύο δέντρα καταστράφηκαν στην οδό Καραϊσκάκη 9-11, στις 25 Νοεμβρίου 2020, ένα δέντρο στη Λεωφόρο Γαλατσίου 104, την 1η Δεκεμβρίου 2020 και ένα ακόμη δέντρο στην οδό Νάξου 2.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι, η φροντίδα των δημοτικών χώρων πρασίνου, η προστασία των δέντρων και η λήψη των κατάλληλων μέτρων αποτελούν αρμοδιότητα της Υπηρεσίας του Δήμου και μόνο. Για κάθε παράνομη ενέργεια ο Δήμος δεσμεύεται να ακολουθεί τη νόμιμη οδό.

"Ο Δήμος Γαλατσίου θα προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην αντικατάσταση των δέντρων που κόπηκαν παράνομα από ασυνείδητους. Ανάλογες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται ώστε να μην επαναλαμβάνονται", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

3.12.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 07:20

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online