Δημόσια Διαβούλευση για την Πολιτιστική Διαδρομή της Νάξο

lifespeed.gr


Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

 

 

Την υλοποίηση «Πολιτιστικής Διαδρομής Νάξου» με τη μορφή Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε), προετοιμάζει ο  Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τη συμβολή του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Ο στόχος του εγχειρήματος, όπως σημειώνει είναι, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και επώνυμου προϊόντος πολιτιστικού τουρισμού, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο πολιτιστικός πλούτος του νησιού, θα αυξηθεί το ποσοστό σε νέους επισκέπτες και τουρίστες ειδικού ενδιαφέροντος και θα ωφεληθούν οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις του νησιού.

Για τον σκοπό αυτό το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» ανέθεσε την εκπόνηση α) μελέτης αναπτυξιακού σχεδιασμού (masterplan) και β) μελέτης marketing για την οικοδόμηση της Πολιτιστικής Διαδρομής στη Νάξο.

Οι παραπάνω μελέτες παρουσιάστηκαν με επιτυχία την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 σε δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση που διοργάνωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Οι μελέτες θα παραμείνουν ανοικτές σε διαβούλευση μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου όλοι οι φορείς και οι πολίτες της Νάξου να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις παρατηρήσεις – προτάσεις τους.

Τα αναρτημένα έγγραφα αφορούν σε:

  • Σύνοψη των μελετών αναπτυξιακού σχεδιασμού (masterplan) και marketing για την οικοδόμηση της Πολιτιστικής Διαδρομής στη Νάξο.
  • Πλήρες κείμενο της μελέτης αναπτυξιακού σχεδιασμού (masterplan) για την οικοδόμηση της Πολιτιστικής Διαδρομής στη Νάξο.
  • Παρουσίαση της μελέτης αναπτυξιακού σχεδιασμού (masterplan).
  • Πλήρες κείμενο της μελέτης marketing για την οικοδόμηση της Πολιτιστικής Διαδρομής στη Νάξο.
  • Παρουσίαση της μελέτης marketing.
  • Πρακτικά - αποδελτίωση της πρώτης δημόσιας διαβούλευσης για τις μελέτες της Πολιτιστικής Διαδρομής στη Νάξο.

Οι ιδέες – προτάσεις  μπορούν να κατατεθούν  μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2021 σε ένα κείμενο μέχρι 200 λέξεις, στον ιστότοπο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων www.e-naxos.eu (Δημόσια Διαβούλευση). Οι ιδέες – προτάσεις  θα κωδικοποιηθούν από μεικτή επιτροπή, αποτελούμενη από στελέχη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της μελετητικής ομάδας και του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», προκειμένου να καταλήξουμε στην οριστική διαμόρφωση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης για τη διαδρομή.

 

16.12.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 10:28

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online