Συμμετοχή Δήμου Πλατανιά στην τηλεδιάσκεψη για την επέκταση της δράσης “75 Δένδρα”

lifespeed.gr


Δήμος Πλατανιά

 

 

 

 

 

Ο Δήμος Πλατανιά, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη, εκπροσωπούμενος από το στέλεχος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Δρ. Λουκά Ανδριανό, για την δράση “75 Δένδρα” για την 75η Επέτειο Ίδρυσης του ΟΗΕ (75 UN – 75 trees UNAI SDG7) που είχε ως στόχο την ενδυνάμωση του παγκόσμιου συντονισμού φορέων για την συνέχιση των περιβαλλοντικών δράσεων δενδροφύτευσης σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Γης το 2021.

Το νέο στοίχημα της δράσης είναι η δενδροφύτευση μέχρι 1 εκατομμύριο δένδρων το νέο έτος 2021 σε όλο τον κόσμο.

Στην τελευταία συνάντηση του έτους 2020, παρουσιάστηκαν οι εγκαταστάσεις και οι δράσεις του «Bourazani Wild Life Resort» στην Κόνιτσα που ενσωματώθηκε στη δράση. Επίσης, παρουσιάστηκε η νέα συμμετοχή από το Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα του Καναδά όπως και άλλες εξελίξεις της δράσης αυτής.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Δήμου Πλατανιά για το “Πράσινο”, το έτος 2020, φυτεύτηκαν περί τα 1200 δένδρα, θάμνοι, καλλωπιστικά κλπ. σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Ο Δήμος Πλατανιά, με τον σχεδιασμό του αλλά και στηρίζοντας ενεργά το κάλεσμα του ΟΗΕ για την παγκόσμια εθελοντική συνεργασία μέσω της δενδροφύτευσης, με τη φύτευση 75 δένδρων Αμπελιτσιάς στον Ομαλό, στέλνει μαζί με τους λοιπούς συμμετέχοντες, το μήνυμα ότι η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

 6.1.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online