Δωρεάν e-shop και υποστήριξη σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου

lifespeed.gr


Δήμος Ιλίου

 

 

 

 

Ο Δήμος Ιλίου προχωρά στη στήριξη της πρωτοβουλίας «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικών καταστημάτων (e–shop και site) στις επιχειρήσεις-μέλη του.

Στόχος είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση της τοπικής αγοράς, μετά τις δυσμενείς επιπτώσεις που έχουν επιφέρει τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19.

Παράλληλα, θα παρέχονται στις επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης από λογιστές, νομικούς και εργατολόγους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επαγγελματίες του Δήμου Ιλίου καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη δημιουργία e-shop και site, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ilion.gr/eshop-for-business/ ενώ για τη συμβουλευτική υποστήριξη μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://www.eea.gr/arthra/koronoios-oi-eidikoi-apantoun/

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: 

«Η αναστολή λειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων και η καθιέρωση της τηλεργασίας δημιούργησαν νέα δεδομένα καταναλωτικής συμπεριφοράς, οδηγώντας σε μια αλματώδη αύξηση των αγορών μέσω e–shop και ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Ο εμπορικός κόσμος γνωρίζει πως, σήμερα, ο δρόμος για την επίβιωσή του βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ο πρόεδρός του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, προχώρησαν σε μια σημαντική πρωτοβουλία, δίνοντας τη δυνατότητα να εισέλθει η τοπική μας αγορά στη νέα πραγματικότητα. Μια δυνατότητα που ο Δήμος Ιλίου στηρίζει και θα στηρίξει πλήρως».

 

16.1.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online