νάδειξη προϊόντων οικολογικού τουρισμού που συνδέονται με τις αρχαίες θαλάσσιες διαδρομές

lifespeed.gr


Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

 

 

 

Ομάδα Εστίασης (Focus Group) με θέμα «Μέθοδοι ανάδειξης και ενίσχυσης των προϊόντων οικολογικού τουρισμού που συνδέονται με τις αρχαίες θαλάσσιες διαδρομές και αναγνώριση των δυνατοτήτων και απαιτήσεων από τους επαγγελματίες του τουρισμού» , διοργανώνει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στο πλαίσιο του έργου APPRODI – “From Ancient Maritime Routes to eco-touristic destinations”.

Η ομάδα εστίασης θα διεξαχθεί τη Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με ώρα έναρξης 10:30 π.μ. με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής, σε φορείς και επαγγελματίες τουρισμού, (έως τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Νάντια Καρρά , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων τηρώντας τις αποφάσεις και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για αναστολή πραγματοποίησης όλων των εκδηλώσεων προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού COVID-19 στη χώρα μας αποφάσισε να υλοποιήσει την εν λόγω εκδήλωση διαδικτυακά ώστε να συνεχιστεί η ομαλή υλοποίηση του έργου APPRODI.

24.1.2021

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 08:40

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online