Προβολή τοπικών επιχειρήσεων μέσω ψηφιακής εφαρμογής «e-Δημότης»

lifespeed.gr


Δήμος  Μινώα Πεδιάδας

 

 

 

Ο δήμος  Μινώα Πεδιάδας καλεί τις τοπικές επιχειρήσεις να καταχωρήσουν δωρεάν την επιχείρησή τους στη νέα ψηφιακή εφαρμογή του «e-Δημότης Μινώα Πεδιάδας».

Η πρόσκληση του δήμου εντάσσεται στα πλαίσια της διαδικασίας ψηφιακού μετασχηματισμού των λειτουργιών του. Μέσω ψηφιακής εφαρμογής «e-Δημότης Μινώα Πεδιάδας» κάθε πολίτης, επαγγελματίας ή επισκέπτης μπορεί να υποβάλλει, με απλό και άμεσο τρόπο, τα αιτήματα ή τις αναφορές του για μια σειρά θεμάτων της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής παρέχονται αρκετές χρήσιμες πληροφορίες όπως τηλέφωνα υπηρεσιών, εφημερεύοντα νοσοκομεία – φαρμακεία, σημεία ενδιαφέροντος, νέα, και ανακοινώσεις.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναβάθμισης της εφαρμογής – και προκειμένου να στηριχθεί και να  προβληθεί οργανωμένα η τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα ο δήμος ενεργοποίησε το τελευταίο διάστημα, μια ειδική ενότητα για τη δωρεάν ανάδειξη και προβολή των επιχειρήσεων και καταστημάτων ανά κλάδο δραστηριότητας. Οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και να  δουν σχετικές πληροφορίες γι’ αυτές (τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση, περιγραφή επιχείρησης).»

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο – φόρμα (είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.minoapediadas.gr) με τα στοιχεία της επιχείρησης/καταστήματος καθώς και τις λοιπές πληροφορίες που θέλουν να εμφανίζονται στην εφαρμογή. Η αποστολή του εντύπου, αφού σαρωθεί, θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στη δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε μέσω email στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο 28913 40310

25.1.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online