Στήριξη και συνεργασία, Δήμου Τρικκαίων, με τους Τρικαλινούς επιχειρηματίες  εστίασης

lifespeed.gr


 Δήμος Τρικκαίων

 

 

 

 

 
 

Τα μέτρα στήριξης στους επιχειρηματίες της εστίασης την περίοδο της πανδημίας, από την Αυτοδιοίκηση γενικά και τον Δήμο Τρικκαίων ειδικά, συζήτησε με εκπροσώπους τους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο  κ.  Παπαστεργίου συναντήθηκε με επιχειρηματίες που εκπροσωπούσαν τον Σύλλογο Εστιατορίων – Fast Food (πρόεδρος  Ν. Παπαευθυμίου) και τους επιχειρηματίες της περιοχής των «μανάβικων» (  Παν. Κούτσικος) στο Δημαρχείο, το περασμένο  Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ενημέρωσε, μάλιστα, ότι σύντομα ολοκληρώνεται η επεξεργασία των στοιχείων για την απαλλαγή Τρικαλινών επιχειρηματιών, από δημοτικά Τέλη και τη μείωση τέλους κοινοχρήστων χώρων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ αφορούσε το διάστημα μέχρι τέλος του 2020. Όμως για τον Δήμο Τρικκαίων, όπως επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, είναι στις σκέψεις της δημοτικής αρχής, η εξέταση της τροποποίησης του τιμήματος για τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου, η στήριξη των επιχειρηματιών της εστίασης είναι ένα γενικότερο ζήτημα, αλλά κάθε Δήμος προσπαθεί να στηρίξει την τοπική οικονομία με τις λύσεις που είναι εφικτές.

Επίσης,  αναφέρθηκε σε συνεργασία για την περιοχή «μανάβικων». Ήδη, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων και καταστηματάρχες συνεργάζονται για τη βελτίωση των υποδομών και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα μπορέσουν να γίνουν στην περιοχή. Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης ειδικότερα θέματα και προβλήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις εστίασης την περίοδο της πανδημίας .

 

9.2.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online