Εξαίρεση του Ενετικού τμήματος του λιμένος Ηρακλείου ζητά ο Στ. Αρναουτάκης

lifespeed.gr


Δήμος Ηρακλείου,

 

 

 

Tην εξαίρεση του Ενετικού Τμήματος του Λιμένος Ηρακλείου, από το «πακέτο» της σχεδιαζόμενης ιδιωτικοποίησης του Λιμένα του Ηρακλείου και την αναγκαιότητα της άμεσης ενημέρωσης και αναμόρφωσης δασικών χαρτών στην Κρήτη, τόνισε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας την Παρασκευή στο περιφερειακό συμβούλιο.
Ο Στ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε σε αυτά τα δύο ζητήματα που προκαλούν τις αντιδράσεις της Αυτοδιοίκησης, παραγωγικών φορέων, πολιτών και που χρήζουν άμεσης επίλυσης.
Ειδικότερα, στο θέμα των δασικών χαρτών, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης, η περιφέρεια συνεργάζεται με τους φορείς, με στόχο την ορθή απεικόνιση και την άμεση ενημέρωση των χαρτών που έχουν αναρτηθεί. Αναφέρθηκε επίσης πως σε συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της περιφέρειας, προγραμματίζονται συναντήσεις και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες από τους αντιπεριφερειάρχες με τη συμμετοχή δημάρχων και φορέων για το θέμα.
Σε ότι αφορά στη φημολογούμενη ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Τμήματος του Λιμένος Ηρακλείου, εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι η ιστορία ενός τόπου δεν μεταβιβάζεται σε ιδιώτες.

 

2,3.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online