Κλειστό το ΚΕΠ και η οικονομική υπηρεσία λόγω δύο κρουσμάτων κορονοϊού

lifespeed.gr


Δήμος Πλατανιά 

 

 

 

Ο δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι μετά από την ανίχνευση δύο συνολικά κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους στο  ΚΕΠ και στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών στο Γεράνι, το Τμήμα ΚΕΠ στο Γεράνι θα εξυπηρετεί μόνο μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση ( τηλ.επικ/ας: 2821340041) έως και την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Η τηλεφωνική προσυνεννόηση είναι απαραίτητη, καθόσον για το διάστημα αυτό, το Τμήμα θα στελεχώνεται από μια μόνο υπάλληλο.

Το Τμήμα Προϋπολογισμού & Εξόδων, θα παραμείνει κλειστό έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες του δήμου στο δημαρχείο στο Γεράνι, θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης κατά του COVID 19 καθώς και μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, δηλαδή μόνο με τηλεφωνικά ραντεβού ( στα τηλ.επικ/ας:2821340014 &2821340017) και για επείγουσες περιπτώσεις με το αναγκαίο προσωπικό.

Επίσης ο δήμος Πλατανιά προέβη σήμερα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και με την υποστήριξη της περιφέρειας Κρήτης και της 7ης ΥΠΕ, σε δωρεάν τεστ ανίχνευσης του ιού COVID 19, όπου σε σύνολο 255 test, ανιχνεύθηκαν 7 θετικά.

Ο δήμος Πλατανιά παρακαλεί τους δημότες του, όπως τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ατομικής προστασίας, προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης στην «κοινότητα», αλλά και για την προστασία της υγείας όλων των πολιτών.

 

20.3.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online