Δώδεκα σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές στον Δήμο

lifespeed.gr


Δήμος Κορινθίων

 

 

 

Δώδεκα νέες, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές παραδίδει σε λίγο καιρό ο Δήμος Κορινθίων στα παιδιά της περιοχής.

Την περασμένη Τετάρτη, όπως ενημερώνει, εγκρίθηκε  χρηματοδότηση ύψους 205.554,00  ευρώ για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Κορινθίων» από το  πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2020 – 2021».

Ο Δήμος είχε καταθέσει το αίτημα στις 22 Ιανουαρίου με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και του αστικού περιβάλλοντος, έτσι ώστε, μετά την ανάπλασή τους οι χώροι να συμβάλλουν στην αστική αναζωογόνηση της περιοχής, αποτελώντας πόλο ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής για τα παιδιά και τους γονείς τους.

«Η έγκριση του κονδυλίου έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε ο δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή για ένα δίκτυο παιδικών χαρών που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, και προστίθεται ότι με την εν λόγω απόφαση μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης οι δώδεκα νέες παιδικές χαρές, σε ισάριθμα σημεία του Δήμου.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2019, παραδόθηκε η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά για τα Παιδιά με Αναπηρία.

 

 

22.2.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online