Σύγχρονα εργαλεία για την τουριστική προβολή της περιοχής στη φαρέτρα του Δήμου

lifespeed.gr


Δήμος Αρταίων

 

 

 

 

Σε δύο διαδικτυακά εργαστήρια με Βρετανούς επαγγελματίες του χώρο του τουρισμού, συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Αρταίων, με στόχο τη δικτύωση και την ενημέρωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Πρόκειται για tour operators, ανεξάρτητους πράκτορες, bloggers αλλά και δημοσιογράφους. Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο Δήμος με την εταιρεία «Greek Alternative Tourism».

Κατά τη διάρκεια των ψηφιακών συναντήσεων έγινε αναφορά στους τουριστικούς πόλους του Δήμου, από τα πολιτιστικά και θρησκευτικά αξιοθέατα, μέχρι την Κορωνησία, τους αθλητικούς αγώνες και τον άυλο πολιτισμό της γαστρονομίας και της μουσικής παράδοσης.

Την ικανοποίηση του από το ενδιαφέρον που επέδειξαν για την πόλη,  φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και τουρισμού, Κώστας Χαρακλιάς. «Μέσω των συναντήσεων αυτών, αναδείχθηκαν περαιτέρω τα μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά και οι δυνατότητες του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε τομείς όπως η γαστρονομία. Επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στις διαδικτυακές συναντήσεις τώρα ειδικά, γιατί η πανδημία κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν προορισμούς που δεν έχουν κορεστεί τουριστικά. Ως Δημοτική Αρχή αξιοποιούμε όλους τους μηχανισμούς και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε, ώστε να κερδίσουμε την απαραίτητη τουριστική προβολή», δήλωσε χαρακτηριστικά

29.3.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online