Απαλλαγή από το ημερήσιο ανταποδοτικό τέλος των πωλητών λαϊκών αγορών για το διάστημα του lockdown

lifespeed.gr


 Δήμος Σερρών 

 

 

 

Την απαλλαγή από την καταβολή του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους των επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών για τις λαϊκές αγορές στις οποίες δεν συμμετείχαν εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα,  το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην τελευταία του συνεδρίαση.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Μισιρλής κατά την εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, οι παραγωγοί και κυρίως οι πωλητές βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές υπέστησαν σοβαρό πλήγμα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά τη διάρκεια του 2020.

«Η Δημοτική Αρχή στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών, οι οποίοι επλήγησαν από την πανδημία. Προς την κατεύθυνση αυτή, προχωρήσαμε από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς στη λειτουργία της παράλληλης λαϊκής αγοράς στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά. Πιστεύουμε ότι με την απόφαση για την απαλλαγή από την καταβολή του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους για το χρονικό διάστημα, που οι λαϊκές αγορές λειτουργούσαν με περιορισμούς συμβάλλουμε σημαντικά στην ανακούφιση των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών», υπογράμμισε ο κ.Μισιρλής.

2.4.2021

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online