Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας για την υποψηφιότητα του Ζαγορίου στα πολιτιστικά τοπία της UNESCO

lifespeed.gr


Δήμος Ζαγορίου

 

 

 

 

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας για την πορεία  της σύνταξης και την υποβολή  του φακέλου υποψηφιότητας του Ζαγορίου στα πολιτιστικά τοπία της UNESCO πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη, 27/4/2021, μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου Ζαγορίου, του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ.

 

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Ζαγορίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συγκρότηση  του φακέλου και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, καθώς και το χρονοδιάγραμμα  για την υποβολή του. Εκτιμάται ότι ο φάκελος θα είναι έτοιμος στο τέλος του καλοκαιριού και θα κατατεθεί  σε πρώτη φάση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο .

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από τον Δήμο Ζαγορίου ο Δήμαρχος  Γ. Σουκουβέλος ο Αντιδήμαρχος  Ι. Τσαπάρης και ο Γενικός Γραμματέας  Κ. Μπαμπασίκας, από το Υπουργείο Πολιτισμού η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς  Ε. Γερούση και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Στ. Φωτοπούλου και ο  Ι. Δρίνης, Προϊστάμενος του Τμήματος Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Διαπολιτισμικών θεσμών και από την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ οι  Χ. Παπαϊωάννου, Γ. Κιτσάκη, Α. Σταγκίκας και ο διευθυντής  Γ. Θεοχάρης.

 30.4.2021

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online