63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς Κοίταξε, Μύρισε, Άγγιξε....της Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη

 

 

Δήμος Κηφισιάς

 

 

Λουλούδια με χρώματα κι αρώματα πλημμυρίζουν καθημερινά το Άλσος Κηφισιάς στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, που προσφέρει τα καλύτερα άνθη και φυτά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Πάνω από είκοσι χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που έφτασαν στην Κηφισιά με κάθε μέσο, για να καλωσορίσουν την Πρωτομαγιά στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς καθημερινά μπορούν να πάρουν  ιδέες για τη διαμόρφωση του κήπου τους, τον καλλωπισμό της βεράντας και των εσωτερικών χώρων των σπιτιών τους αλλά και να ζητήσουν συμβουλές από τους γεωπόνους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται στο Άλσος πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.

Η ιστορική ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς  έχει φετινό κεντρικό θέμα τους «Θεραπευτικούς Κήπους» και περιλαμβάνει τον «Κήπο των αισθήσεων» αλλά και μια μικρογραφία του κήπου του Ιπποκράτη. 

Η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς θα διαρκέσει έως και την γιορτή της Μητέρα την Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Την ημέρα της Μητέρας μπορούμε να την γιορτάσουμε όλοι μαζί με τα πιο όμορφα λουλούδια για τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα!!

 

Κατερίνα Καραγιάννη Δημοσιογράφος

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 14:29

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online