Ιωάννινα: Δήμος και ΚΕΚ ΟΑΕΔ συμπράττουν για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών

lifespeed.gr


Δήμος Ιωαννιτών 

 

 

 

 

Στην υλοποίηση δύο ολοκληρωμένων προγραμμάτων για την κατάρτιση στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών και φαρμακευτικών βοτάνων θα προχωρήσουν ο Δήμος Ιωαννιτών και το ΚΕΚ του ΟΑΕΔ.

Σε συνάντηση εργασίας που είχε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας με τον διευθυντή του ΚΕΚ Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ Αργύρη Κύρκο συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας.

Το ΚΕΚ του ΟΑΕΔ θα προχωρήσει στις προσλήψεις των καθηγητών- εκπαιδευτών και ο Δήμος θα ανακοινώσει άμεσα την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

«Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τις καλλιέργειες αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και βοτάνων και να δώσουμε την δυνατότητα σε συμπολίτες μας να αποκτήσουν την τεχνογνωσία και όσα εφόδια απαιτούνται για τις καλλιέργειες αυτές. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα στην πράξη καθώς πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

16.5.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online