ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

lifespeed.gr


Δήμος Καβάλας

 

 

 

Με τη συμμετοχή περίπου τριακοσίων (300) μικρών και μεγάλων ποδηλατών και την παρουσία των Αντιδημάρχων Αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή, Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιάννη Προμούσα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνου Πεφάνη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιουνίου 2021, στο κέντρο της πόλης, οι ποδηλατικές δράσεις του Δήμου Καβάλας.

 Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα είδη και τον εξοπλισμό του ποδηλάτου, πήραν μέρος στις ειδικές διαδρομές που έστησαν οι υπεύθυνοι του Τμήματος Ποδηλασίας του ΑΟΚ και παρακολούθησαν τον τρόπο με τον οποίο κατακευάζουν τις  δημιουργίες τους τα μέλη του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών και Φιλοτέχνων Καβάλας Art Attact. 

 Οι ποδηλατικές δράσεις ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους της Καβάλας (Πλατεία Ροδόπη - Καλαμίτσα - Προτομή Κανάρη) και την κλήρωση ενός ποδηλάτου για τους συμμετέχοντες, το οποίο πρόσφερε το κατάστημα ποδηλάτων "ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ, του Τάσου Αγγελίδη.

 Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία το Τμήμα Ποδηλασίας του ΑΟΚ και τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλοτέχνων Καβάλας Art Attact, καθώς και το προσωπικό της Τροχαίας Καβάλας, του Λιμεναρχείου Καβάλας και της Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας, για την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους ποδηλάτες και τους γονείς τους που κατάφεραν να κάνουν το ποδήλατο βασικό στοιχείο της καθημερινότητας μας και μέσο βιώσιμης μετακίνησης σε διάφορα σημεία της πόλης.
8.6.2021
 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online