Τρεις Αιωνόβιες Ελιές μεταφυτεύτηκαν στο Δήμο

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου το συνεργείο πρασίνου του Δήμου Διονύσου προχώρησε στη μεταφύτευση τριών (3) Αιωνόβιων Ελιών που προσέφερε η ΕΡΓΟΣΕ στο Δήμο, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε.

Τα δένδρα μεταφυτεύτηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία. Το πρώτο στον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο πάρκινγκ του σταθμού του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, το δεύτερο επί της Λεωφόρου Κρυονερίου κοντά στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου και το τρίτο στη διασταύρωση των Λεωφόρων Διονύσου και Μητροπολίτου Κυδωνιών στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Στη διαδικασία της μεταφύτευσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Απαλλοτριώσεων της ΕΡΓΟΣΕ Βασίλης Ξουραφάς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χιώτης, Μανώλης Κόκκαλης και Μιχάλης Τσιλιγκίρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης Βασίλης Κλεφτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Τάσος Μπάσης, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Πρασίνου Γιώργος Πάζιος κ.α

8ασ50.jpg

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι χώροι στους οποίους μεταφυτεύτηκαν οι Αιωνόβιες Ελιές μέσα στο επόμενο διάστημα θα διαμορφωθούν με γκαζόν, λουλούδια και φωτισμό, ενώ στο μέλλον αναμένεται η μεταφύτευση κι άλλων τέτοιων ελιών που θα προσφέρει η ΕΡΓΟΣΕ.

 

8.6.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online