Ημέρες Καριέρας στο Δήμο Διονύσου για νέους από 22 έως 28 ετών

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

Ο Δήμος Διονύσου και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε νέους και νέες, ηλικίας από 22 έως 28 ετών, να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο Γενικής Συμβουλευτικής με θέμα «Άψογα!!! Προσλαμβάνεστε», στο πλαίσιο των Hμερών Καριέρας που συνδιοργανώνουν με την εταιρεία Συμβούλων Διοίκησης Επιχειρήσεων & Εκπαίδευσης Ενηλίκων «Rely On Experts»..

 Τελείωσες τις σπουδές σου και ετοιμάζεσαι να βγεις στον επαγγελματικό στίβο με στοχευμένο βιογραφικό;
 Σε αγχώνει η ιδέα της πρώτης συνέντευξης γνωριμίας ;
 Θες να κάνεις σωστά τα πρώτα βήματα;
 Πέρασες ήδη 2 συνεντεύξεις χωρίς τα επιθυμητά αποτέλεσμα;
 Θες να ξέρεις πως σκέφτεται ο υπεύθυνος πρόσληψης;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν οι τεχνικές σύνταξης στοχευμένου βιογραφικού σημειώματος, θα δοθούν συμβουλές για την προετοιμασία συνέντευξης επιλογής προσωπικού, θα προταθούν τεχνικές αναζήτησης εργασίας και θα δοθεί στους συμμετέχοντες ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Οι ενδιαφερόμενοι (ονοματεπώνυμο, τίτλος σπουδών, στοιχεία επικοινωνίας) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Αντιδημαρχία Νεολαίας Δήμου Διονύσου, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Πληροφορίες : τηλ. 210-8142972

Επιδίωξη της Αντιδημαρχίας Νεολαίας είναι να αποτελέσουν οι Ημέρες Καριέρας και τα Συμβουλευτικά Σεμινάρια, πραγματικές και εποικοδομητικές ευκαιρίες, πολύτιμα εργαλεία για μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων.

Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας
Παναγής Σ. Λουκάτος

 

13,9,2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online