ΔήμοςΤρικκαίων: Ο Λάκης Λαζόπουλος τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021

lifespeed.gr


Δήμος Τρικκαίων 

 

 

 

Τον Λάκη Λαζόπουλο για την προσφορά του στην κωμωδία τιμά ο δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο), αύριο Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα τιμηθεί από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη συνεισφορά του στην τέχνη της κωμωδίας και της σάτιρας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καλλιτέχνη για τη λειτουργία της κωμωδίας και της σάτιρας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι θεατές.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο τρίτος κατά σειρά συντελεστής της κωμωδίας που τιμάται από το Φεστιβάλ Κωμωδίας στα Τρίκαλα, μετά τον Θανάση Βέγγο και τον Χάρρυ Κλυνν.

Η είσοδος θα γίνει ΜΟΝΟ μόνο με δελτία ελεύθερης εισόδου, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι/ες από την ιστοσελίδα του δήμου.

Ειδικότερα όπως ενημερώνει ο δήμος, στην ιστοσελίδα του δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr, στο αντίστοιχο banner, κάθε πολίτης θα εισαγάγει τα στοιχεία του, αιτούμενος μέχρι 3 Δελτία Εισόδου. Αυτά θα του αποσταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ο πολίτης θα δηλώσει.
Κάθε δελτίο είναι προσωπικό, θα έχει μοναδικό αριθμό και η ταυτοποίησή του με τον πολίτη θα γίνεται στην είσοδο του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι να εξαντληθεί ο αριθμός των Δελτίων που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, με είσοδο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εξάμηνης ισχύος ή αρνητικό εργαστηριακό rapid test έως και 48 ώρες νωρίτερα).

Υπενθυμίζεται ότι τα πρωτόκολλα ισχύουν αυστηρά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο Φρούριο.

14.9.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online