Ξεκίνησαν τα press trips στην Αλόννησο Κύριο

lifespeed.gr


Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, με την Ολλανδή blogger, Linda de Jong. Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, με την Ολλανδή blogger, Linda de Jong.

με την επίσκεψη blogger από την Ολλανδία

Με την επίσκεψη blogger από την Ολλανδία που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο νησί ξεκίνησε ο κύκλος των press trips για τη φετινή χρονιά στην Αλόννησο.

Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι διοργανώθηκε από το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TUI και εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας ‘‘1οο Ολλανδοί bloggers σε 100 ελληνικούς προορισμούς’’ και του προγράμματος ‘‘I love Griekenland’’.

Στο ταξίδι εξερεύνησης της Αλοννήσου η Ολλανδή blogger ξεναγείται στα αξιοθέατα και τις ομορφιές του νησιού από την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη φύση αλλά και να δοκιμάσει φυσικές δραστηριότητες και τοπικές γεύσεις.

Η κ. Αναγνώστου,  ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τους επιχειρηματίες του νησιού, που με την προσφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, και εύχεται καλό καλοκαίρι και μια επιτυχημένη τουριστική σεζόν.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 21:24

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online